SEO – Search Engine Optimization

SEO, står for search engine optimization, hvilket på dansk kaldes søgemaskineoptimering.

SEO er en metode, vi bruger til at forbedre de interne og eksterne aspekter af en hjemmeside i forhold til søgemaskinernes krav og forventninger (algoritmer) og forbedre hjemmesidens synlighed i søgemaskinerne. Jo højere placering din hjemmeside får, jo flere besøgende bliver der sendt til den gennem søgemaskinerne – takket være SEO.

Søgemaskineoptimering eller SEO, er første step til succes når du har en hjemmeside. SEO giver dig gratis kunder og besøgende. Det er absolut ikke nok med at du stiller dig tilfreds med en lækker og brugervenlig hjemmeside.

SEO er ikke et sprog man kan mestre som HTML eller PHP. SEO af din hjemmeside, betyder at vi optimerer både layout, typografi og referencer og meget andet, så det matcher og ligger vægt på de søgeord kunderne benytter for at finde din hjemmeside.

Der findes et hav af søgemaskiner nu om dage, men vi koncentrerer os om kun om Google som er den mest benyttede og den som sætter standarderne. Når din hjemmeside er placeret højt på Google (på side 1), så er det samme som regel også tilfældet på Yahoo og Bing etc.

Google har udviklet et system, hvor de uddeler en ”karakter” fra 0-10 til hvert enkelt hjemmeside, som deres robotter støder på. Dette system bliver kaldt PageRank. Det er kun Googles øverste ledelse, der kender den komplette formular til dette system, og for at bibeholde denne hemmelighed, har de sørget for, at den enkelte medarbejder kun kender en lille del af algoritmen.

Googles algoritmer bestemmer, hvordan din hjemmeside placeres i søgeresultaterne. En masse faktorer er relevante for hvordan Google vurdere og placere din hjemmeside. Nogle af de primære årsager til det opnåede resultatet i Googles søgemaskine er din hjemmesides opbygning, kodningen, indhold og aktivitet.

Vi vil gerne hjælpe dig med at SEO optimere din hjemmeside, vi foretrækker at gøre det i et samarbejde med dig, hvor vi i fællesskab laver det nødvendige arbejde, på den måde vil du i fremtiden selv kunne varetage SEO på din hjemmeside.

Hvis du er interesseret i at vi kikker din hjemmeside efter i krogene og efterfølgende ringer dig op med et tilbud om SEO, så udfyld vores kontakt formular.

Bemærk at denne service KUN koster kr. 200,- excl. moms - beløbet refunderes, hvis vi laver en endelig aftale om SEO.