Banner annoncer

Lidt om Banner annoncer

Banner annoncering KAN være en billig metode til opbygning af en ny kundekreds og sprede kendskab til et produkt eller service ydelse, dit budskab vises til mange øjne per annoncekrone, i visse tilfælde 1000-vis af visninger for kun 1 krone.

Banner annoncer har i mange år, været en af de mest udskældte annonceformer. Hvis du spørger folk om hvad de mener om banner annoncer, er svaret ofte: Vi gider ikke se på banner annoncer, og vi klikker ikke på dem.

Det samme har vi også hørt gennem de seneste mange år om avis annoncer og TV reklamerne, men de er stadig meget effektive medier.

- Hvis konklusionen så er, at vi alle hader banner annoncer og ingen klikker på dem, så er det lidt mærkeligt, at de stadig er overalt på nettet - og stadig er mange annoncørers fortrukne medie.

Lad os slå fast at banner reklamer et fremragende stykke markedsføringsværktøj og ikke er en uddød race som mange smarte reklame folk påstår. Banneret i sig selv er ikke problemet, det er de folk der står for indholdet og udformningen af banneret der sidder med udfordringerne og det er der mange der ikke magter.