Banner formater

Når du viser annoncer på din hjemmeside optager de noget plads – pladsen har et format, det vil sige en størrelse, som gerne skulle overholder formater/standarder for banner annoncer.

Her finder du de mest benyttede banner formater/standarder, udvælg den eller de formater som passer ind på din hjemmeside.

Banner standarder er skabt for at gøre det nemmere at arbejde med banner annoncering for alle i den digitale annonceverden, både for annoncører og de hjemmesider som viser reklamerne.

Der er flere gode grunde til at du bør bruge vores standard banner formater. Det giver kunderne en mulighed for at benytte banner materiale som de allerede har udviklet. Kunderne ser det også som en fordel at deres reklame materiale kan bruges på flere forskellige hjemmesider, frem for at de skal lave bannere i flere forskellige formater, for at kunne køre kampagnen på flere forskellige hjemmesider.

Lav eventuelt en test og find den/de formater som passer ind på din hjemmeside:
Klik på den/de banner formater, som du mener passer ind på din hjemmeside - kopier disse til din computer (højre klik -> gem billede som). Lave en test ved indsætte den/dem på din hjemmeside.

Retur