Sådan vise du reklamer på din hjemmeside

Lidt om teknikken:

Når du har oprettet dig som annonce partner, sender vi lidt kode til dig som du skal oploade på din hjemmeside, og så er du klar til at sælge reklamer.

Der er store fordele ved at bruge vores system:

  • Vores reklamesystem belaster IKKE din hjemmeside, da vi hoster reklamer og alt teknikken.
  • Vores reklamesystem forringer IKKE din SEO placering. Ofte ses negativ søgemaskine placering grundet reklamer på en hjemmeside – Google kan IKKE se vores reklamesystem, hvilket er en stor fordel.
  • Vi tilbyder at du kan vise reklamer i alle standard banner formater på din hjemmeside, dog er det muligt at vi kan oprette dit eget brugerdefinerede format.
  • Du kan sælge og vise flere forskellige annoncer på den samme placering.Sådan sælger Partnerweb reklamer på din hjemmeside:

  1. Vi indeksere alle vores annonce partnere på Partnerweb.dk, så vores annoncører kan udvælge og købe reklamer plads direkte fra vores hjemmeside. Vi har et stort netværk af annoncører som løbende markedsfører deres produkter / serviceydelser gennem vores service.
  2. Vi vises en reklame på din hjemmeside: KØB DIN ANNONCE HER, når en bruger klikker på denne omstilles der til en bestillingsformular, hvor brugeren kan købe den pågældende reklameplads i en given periode. Bemærk at salgsbudskabet som vises på din hjemmeside, kan formuleres efter dine ønsker i et html format.